DSC04546%20(7).JPG-me

Ra­vit­se­mus­neu­von­ta

Ruo­kin­ta­suun­ni­tel­mien teossa hyödynnän omien tutkimustulosten ja tietokantojemme lisäksi Steve Brownin kehittämää ohjelmaa Animal Diet Formulator™. Tämä ohjelma mahdollistaa ruokavalion suunnittelun aivan aminohappo- ja rasvahappotasolle saakka. Lisäksi käytän apunani myös saksalaista ohjelmaa DietCheck, joka laskee laajasti eri kivennäisaine-, hivenaine- ja vitamiinimäärät.


Ruokintasuunnitelma lemmikille tehdään aina omistajan omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Se voi koostua kuivamuonasta, raakaruoasta tai kypsennetyistä raaka-aineista, tai sisältää näiden yhdistelmiä.  Varaa aika, ja suunnitellaan yhdessä lemmikillesi terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio!

DSC03211.JPG-me

Vas­taan­ot­to


EN TEE ENÄÄ RUO­KIN­TA­SUUN­NI­TEL­MIA ETÄNÄ.


MINULLE VOI VARATA VASTAANOTTOAJAN

15.9.2022 ETEENPÄIN

 

LOHJAN OMAELÄINKLINIKALLE 

puh. 020 1750 650


Lemmikki saattaa tarvita yksilöllisesti suunnitellun ruokavalion jonkin tietyn sairauden vuoksi. Tällaisia sairauksia ovat esim. munuaisvika, virtsakivet/-kiteet, haimasairaudet, diabetes, maksasairaudet tai syöpä. 


Ylipainoisen lemmikin painoa pudotetaan tasaisesti 1,5 % viikossa ja ruokavaliota säädetään sen mukaan, kunnes tavoite on saavutettu. Tämän jälkeen ruokavalio muokataan niin, että tavoitepaino säilyy jatkossakin.


Allergioista ja yliherkkyydestä kärsivä lemmikki, joka oireilee iho- ja/tai suolisto-ongelmin, hyötyy usein paljonkin yksilöllisestä ruokavaliosta. 


DSC03215.JPG-me

Suun­ni­tel­man hinta eläin­lää­kä­rin vas­taan­o­ton yh­tey­des­sä

Ruokintasuunnitelma 120 €


Suunnitelman päivitys kontrollikäynnillä 50 €