Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vastaanotto


 Olen kesälomalla 1.6.-31.7.2019 ja vastaanottoaikoja voi varata taas elokuusta eteenpäin. Mukavaa kesää kaikille!

 

Kotivastaanotto Vihdin Nummelassa

               Osoite: Kalkkilantie 12, 03100 Nummela

 

Ajan käynnille voi varata ajanvarauskalenterista tai sähköpostitse johanna@anturaniemi.fi 

Maksuvaihtoehtoina käteinen ja yleisimmät kortit.

 

 

 

Omaeläinklinikka Remedium 

                Osoite: Friisiläntie 1, Espoo 

 

Kevät 2019:

            15.1.2019      klo 13-16

            27.2.2019    klo 13-16

            3.4.2019      klo 15-18

            21.5.2019     klo 17-19 

 

Ajan klinikalle voi varata ajanvarauksesta arkisin klo 8-20, puh. 010 279 2100. Klinikka lisää hintaan klinikkamaksun 28,50 €.

Ruokintapäiväkirjat ennen käyntiä s-postiin: johanna.anturaniemi@omaelainklinikka.fi

 

Käyntiaika eläimelle, joka tarvitsee jonkun sairauden vuoksi erikoisruokavalion, on 30 min. Tällaisia sairauksia ovat esim. munuaisvika, virtsakivet/-kiteet, haimasairaudet, diabetes, maksasairaudet tai syöpä. Myös vanhan lemmikin ruokavalion suunnitteluun voi varata 30 min. vastaanottoajan, jolloin tehdään kyseiselle eläimelle sopiva senioritarpeita vastaava ja esim. mahdollisen nivelrikon huomioiva ruokavalio. Ruokintasuunnitelma voidaan tehdä lisäksi kasvavalle pennulle ja tiineelle tai imettävälle nartulle tai vaikka painonpudotusta tarvitsevalle eläimelle, jolloin vastaanottoaika on 45 min. Ylipainoisella eläimellä painoa pudotetaan tasaisesti 1,5 % viikossa ja ruokavaliota säädetään sen mukaan, kunnes tavoite on saavutettu. Allergioista ja yliherkkyydestä kärsivälle eläimelle, joka oireilee iho- ja/tai suolisto-ongelmin, kannattaa varata tunnin vastaanottoaika, jolloin käydään sairaushistoria läpi ja suunnitellaan joko eliminaatiodieetti tai muuten sopivampi ruokavalio. Tällöin hintaan kuuluu myös 2 kk neuvontaa ja ruokavalion muokkausta, sillä näiden eläinten kanssa sopivan ruokavalion löytäminen vie usein aikaa.

Ennen jokaista käyntiä tarvitsen eläimeltä kahden päivän ruokintapäiväkirjan, josta näen nykyisen tilanteen. Päiväkirjapohjan voi ladata täältä. Myös yhteenvedot eläinlääkärikäynneistä  ja laboratoriotuloksista olisi hyvä lähettää minulle. Käynnillä käymme läpi nykyistä ruokavaliota ja sen mahdollisia haasteita, sekä uuden ruokavalion tarpeita. Lisäksi eläimen kuntoluokka arvioidaan.

 

 

Yliopistollinen pieneläinsairaala

       Osoite: Koetilantie 2, Helsinki

Eläinsairaalan Ruokintaklinikalla otamme vastaan asiakkaita yhdessä Riitta Kempen kanssa kerran kuukaudessa. Varattavissa on ainoastaan yhden tunnin aikoja sairaudesta riippumatta (260 €). Ohjeet ruokintapäiväkirjaa ja käyntiä varten annetaan ajanvarauksen yhteydessä. Ajan klinikalle voi varata eläinsairaalan ajanvarauksesta arkisin klo 8.15-15.30, puh. 02-94157201.